Malline conditory

מאז ומתמיד, עולם האפייה ריתק והעסיק אותי, וכבר כילדה אפיתי עם אמי וסבתי וזכיתי ללמוד מהן את יסודות האפייה והבישול, כולל סודות, טכניקות וידע מסורתי שעבר מאם לבת מזה דורות. בבגרותי, לאחר כעשור בו עבדתי בתחום הגרפיקה והעיצוב, הרגשתי שהגיעה העת לתת ללב להוביל אותי, ולעסוק בדבר שאותו אני הכי אוהבת – אפייה. התחלתי באיסוף ידע מבנות ובני משפחה, מסרטוני אפייה ובישול על פי מתכונים של שפים מפורסמים, ואף השתתפתי בסדנאות של קונדיטורים בעלי שם. לפני כשנתיים החלטתי להתמסר לחלוטין  לחלום ולאהבה שלי לבצק, אפייה וקינוחים, ולהשתלם בקונדיטוריה באופן מקצועי.